Slefuire beton frezare si indreptare

Servicii pentru beton, placa nefinisata, beton elicopterizat sau sape autonivelante cu probleme. Slefuit, lustruit, indreptat beton nou sau vechi. Pregatim pardoseli din beton pentru aplicare de parchet, epoxidica, vopseluri si alte finisaje.

Servicii oferite :

  • Slefuire beton cu tehnica diamantata
  • Lustruire beton cu sau fara expunerea agregatelor
  • Tratament si densificare beton astfel incat betonul sa nu mai elimine praf, intarirea stratului de suprafata a acestuia dar si pentru imbunatatirea ratei de absorbtie a apei
  • Microslefuire si curatare sape de beton pentru montarea parchetului / gresiei
  • Eliminare asperitati si denivelari de pe beton vechi
  • Impregnare si protectie beton
  • Slefuire adeziv de gresie, clorcauciuc, vopsea epoxidica veche  sau care se exfoliaza buciardare beton, prelucrare pardoseala pana la aspect texturat antialunecare

Lucram in Cluj – Napoca dar ne deplasam si in tara pentru lucrari.

Pentru informatii suplimentare, contactati-ne la tel. 0787.451715 sau email plutoservicescluj@gmail.com

temp0

Beton slefuit cu finisaj texturat, anti-alunecare. Un finisaj potrivit pentru rampe, depozite si zone cu potential ridicat de alunecare :

20200131_113600
IMG_20170920_143114
temp1
temp2
IMG-20180325-WA0002

Exemplu sapa de beton, turnata gresit, indreptare si planeizare pentru placare cu gresie si parchet :

Exemplu de slefuire piscina, pereti si pardoseala, indepartare vopsea elastica clorcauciuc. Pregatire pentru renovarea piscinei :

Exemplu de slefuire epoxidica veche pentru a putea fi aplicat un nou strat :

Exemplu de slefuire adeziv de parchet masiv. Dupa scoaterea acestuia betonul sau sapa trebuie pregatita pentru a putea monta corect un nou parchet, gresie sau epoxidica. Altfel nu face priza adezivul sau amorsa (pt. epoxy) si vor fi probleme :

Exemplu de sapa de beton cu mici probleme de planeitate, slefuita :

Beton slefuit in hala :

Exemplu de slefuire sapa trasa peste beton. Eliminare completa a acesteia pana la vechiul beton :

Beton slefuit in garaj. Rezistent si economic :

Pardoseala din beton elicopterizat, cu benzi de demarcatie si urme de uzura, plus in urma renovarii si schimbarii destinatiei de utilizare era murdara si patata cu amorse, vopseluri si alte materiale :

Trotuare din beton cu finisaj texturat, economic (nu mai investiti in adezivi + gresie/piatra + manopera) si rezistent, antiderapant, fara problemele specifice la placarile exterioare (inghet-dezghet). De regula poate fi prelucrat direct betonul existent :

Exemplu de slefuire adeziv de gresie , care poate fi o mare dilema, nu intotdeauna se poate inalta suplimentar pardoseala iar indepartarea manuala este un cosmar :

Reconditionarea unui mozaic vechi de peste 40 de ani, o pardoseala incredibil de rezistenta. Predata cu finisaj mat satinat pentru usurinta in intretinere si functionalitate optima. In spatii folosite intens este greu de ales un tip de pardoseala, sa nu fie pretentioasa, sa reziste la lovituri accidentale fara sa crape (vezi placari cu gresie), sa nu se exfolieze sau sa se subtieze stratul de uzura (vezi epoxy si vopseluri aplicate). Deloc de neglijat si aspectul economic, sa schimbi o pardoseala de sute de metri patrati inseamna o investitie masiva si timpi de executie mult mai mari :

Executie rampe din mozaic, diferente de nivel de pana la 12cm. Usile de incendiu gata montate obligau la decuparea pardoselii. Am ales mozaic rosu in loc de beton pentru rezistenta si rapiditate (a doua zi putand fi folosite de stivuitoare). Finisate brut pentru o aderenta cat mai buna :

Sapa de beton slefuita pentru montaj gresie :

slefuire beton in cluj
beton slefuit